fbpx

Huur je groot ledscherm voor het EK 2021 voetbal

Op 19 november 2019 speelden de Rode Duivels hun laatste kwalificatiewedstrijd voor het EK 2020. En dan was het aftellen tot 12 juni 2020… Begin 2020 werden we echter belaagd door de pandemie die zich als stevige domper op de feestvreugde gedroeg. Het event heet nog steeds EURO 2020, maar we weten allemaal dat het is uitgesteld tot juni 2021. Is dat nog lang denk je? Niet als je zeker wil zijn van een groot ledscherm om de wedstrijden live te streamen voor het grote publiek. Ontdek daarom snel onze aantrekkelijke prijzen, nieuwe formaten en een nog scherper beeld!

Speel nu kort op de bal

Reserveer vandaag nog meteen jouw ledscherm op een aanhangwagen of totem voor het EK 2021. Tijdens de vorige EK’s en WK’s hebben we heel wat mensen met lege handen naar huis moeten sturen omdat alles gereserveerd was. Niet wachten. Nu doen!

Wat betaal je voor een scherm tijdens het EK? Onderstaande tabel toont de mogelijkheden en prijzen exclusief btw. Er kan gehuurd worden vanaf 3 matchen waarin de Belgen spelen, wat de groepsfase omvat. Uiteraard kan je nog matchen van andere landen in de groepsfase vertonen.

Spelen de Belgen door (en daar mag je vanuit gaan), dan kan tijdens het EK nog beslist worden om bij te huren per match. Het scherm huren voor de hele EK-periode is de populairste optie. Daarnaast is het goedkoper dan huren voor de groepsfase + alle bijkomende matchen.

Type scherm3 matchenPer extra matchVolledige EK-periode
5m² P6 scherm op aanhangwagen of totem€ 2 500€ 500€ 3 500
8m² P6 scherm op aanhangwagen of totem€ 3 500€ 750€ 5 000
15m² P10 scherm op aanhangwagen of totem€ 8 000€ 2 500€ 12 500

Bestel nu!

Wat is er allemaal inbegrepen in de huurprijs?

  • Videoprocessor (voor het correct schalen van de videobron naar het ledscherm)
  • Transport heen & terug binnen België 
  • Installatie, beeldtest & afbraak

Welke extra diensten kunnen we aanbieden?

  • Permanentie per wedstrijd: Een van onze technische collega’s staat je dan bij voor, tijdens en na de match, zodat alles vlotjes verloopt. Hij verliest het scherm geen seconde uit het oog, waardoor elk mogelijk defect snel wordt opgelost.
  • Geluidsinstallatie in 2 formaten: een kleine en een grote setup. Die zijn respectievelijk goed voor 600 en 2000 toeschouwers.
  • Een nog groter scherm: geen probleem. Contacteer ons voor de mogelijkheden en een prijsvoorstel op maat.

 

Grotere schermen? Dat kan!

Heb je een groter scherm nodig voor het EK 2021? Geen probleem. Neem contact op om de mogelijkheden en de prijzen te bespreken.

Reserveer nu je ledscherm mét korting voor het EK 2021!

Op zoek naar een ledscherm?