Huur je groot ledscherm voor het WK 2022 voetbal

Na het EK 2021 dat in 12 steden in Europa werd gespeeld is het FIFA-Wereldkampioenschap 2022 het volgende grote internationale voetbal-landentornooi. Het WK 2022, het 22e uit de geschiedenis, vindt plaats in Qatar, één van de oliestaten in de Perzische Golf, van maandag 21 november 2022 tot zondag 18 december 2022. Er werd gekozen voor de winterperiode omdat in Qatar de extreem hoge temperaturen in de zomer het quasi onmogelijk zouden maken om de wedstrijden een normaal verloop te geven. Ben je op zoek naar een outdoor ledscherm om de wedstrijden live weer te geven bij een gezellige kerstdrink en warm vuurtje? Ontdek dan snel onze aantrekkelijke prijzen en formaten!

Speel kort op de bal

Reserveer vandaag nog jouw ledscherm op een aanhangwagen of totem voor het WK 2022. Tijdens de vorige EK’s en WK’s hebben we heel wat mensen met lege handen naar huis moeten sturen omdat alles gereserveerd was. Niet wachten. Nu doen!

Wat betaal je voor een scherm tijdens het WK? Onderstaande tabel toont de mogelijkheden en prijzen exclusief btw. Er kan gehuurd worden vanaf 3 matchen waarin de Belgen spelen, wat de groepsfase omvat. Uiteraard kan je nog matchen van andere landen in de groepsfase vertonen.

Spelen de Belgen door (en daar mag je vanuit gaan), dan kan tijdens het WK nog beslist worden om bij te huren per match. Het scherm huren voor de hele WK-periode is de populairste optie. Daarnaast is het goedkoper dan huren voor de groepsfase + alle bijkomende matchen.

Type scherm3 matchenPer extra matchVolledige WK-periode
5m² P6 scherm op aanhangwagen of totem€ 2 500€ 500€ 3 500
8m² P6 scherm op aanhangwagen of totem€ 3 500€ 750€ 5 000
15m² P10 scherm op aanhangwagen of totem€ 7 500€ 2 000€ 11 500
Bestel nu!

Wat is er allemaal inbegrepen in de huurprijs?

  • Videoprocessor (voor het correct schalen van de videobron naar het ledscherm)
  • Transport heen & terug binnen België 
  • Installatie, beeldtest & afbraak

Welke extra diensten kunnen we aanbieden?

  • Permanentie per wedstrijd: Een van onze technische collega’s staat je dan bij voor, tijdens en na de match, zodat alles vlotjes verloopt. Hij verliest het scherm geen seconde uit het oog, waardoor elk mogelijk defect snel wordt opgelost.
  • Geluidsinstallatie in 2 formaten: een kleine en een grote setup. Die zijn respectievelijk goed voor 600 en 2000 toeschouwers.

 

Reserveer nu je ledscherm voor het WK 2022!

[contact-form-7 id=”1754″]

Sinds 2010 de nummer 1 in de verhuur en verkoop van vaste en mobiele ledschermen.

Vraag nu een offerte aan

Meer info nodig? Bel of mail ons op