Heb je een mobiel ledscherm in Aalbeke nodig? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Aanhangwagen

Een mobiel ledscherm in Aalbeke nodig? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat zeker stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Mobiele ledschermen in Aalbeke: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Aalbeke. ledscherm vaste ledtotem

Een ledscherm in Aalbeke

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Aalbeke. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je rekent op onze kenmerkende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Al onze mobiele en vaste ledschermen draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging van het scherm? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Ledschermen huren

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Aalbeke, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Aalbeke. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op