Van plan om een led scherm te huren in Alken? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Wanneer een led scherm huren in Alken?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Alken. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Led scherm huren in Alken: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Alken opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Alken en vraag bij ons een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen met led scherm huren in Alken

Een led scherm in Alken nodig? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Alken! Het scherm verplaats je gemakkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Led schermen in Alken zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Alken om dit te realiseren? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. We kunnen jouw led scherm in Alken zeer snel leveren dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op