Op zoek naar een led scherm om te huren in Alsemberg? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Alsemberg?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Alsemberg huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Alsemberg

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Alsemberg? Vraag een offerte aan bij Maxled. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Alsemberg

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! De installatie verloopt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Alsemberg: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De totem is gemakkelijk verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beersel zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Alsemberg en vraag een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Alsemberg. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op