Heb je een mobiel ledscherm in Ardooie nodig? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze ledschermen!

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Ardooie huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Mobiel ledscherm in Ardooie: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze schermen zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Ardooie en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm met aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Ardooie? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de gepaste oplossing! De montage gebeurt snel en ook de aanhangwagen kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Een ledscherm in Ardooie

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Ardooie. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze typerende kwaliteit. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Ardooie. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op