Snel een led scherm huren in Arendonk? Je huurt er bij Maxled één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Arendonk

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je op zoek naar een led scherm in Arendonk om dit waar te maken? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Arendonk: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Arendonk zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Arendonk. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer een led scherm huren in Arendonk?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Arendonk, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Arendonk

Een led scherm in Arendonk nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Arendonk! Het scherm is eenvoudig te verplaatsen en de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Een led scherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Arendonk. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op