Een mobiel ledscherm in As? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Aanhangwagen met ledscherm

Een ledscherm in As nodig voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met ledscherm! De aanhangwagen is eenvoudig te verplaatsen en de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Ledscherm huren of kopen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in As. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Mobiel ledscherm in As: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in As en vraag bij ons een offerte aan.

Ledscherm in As

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in As. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Je kan rekenen op onze typerende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Met het onderhoudscontract kan je rekenen op een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in As dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op