Graag een led scherm huren in Astene? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer een led scherm huren in Astene?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Astene huren. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm huren op aanhangwagen in Astene

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Astene! Het scherm is makkelijk verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Astene zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Astene om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Astene: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Deinze zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Astene en vraag bij ons een offerte aan.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Astene, met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op