Een mobiel ledscherm in Baarle-Hertog? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Baarle-Hertog? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! We installeren de aanhangwagen snel, waarna hij ook gemakkelijk verplaatsbaar is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat uiterst stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Ledschermen huren

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Baarle-Hertog huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Ledscherm in Baarle-Hertog

Via ledschermen buiten in Baarle-Hertog toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Je kan rekenen op onze kenmerkende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging van het scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Een mobiele ledscherm in Baarle-Hertog: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Baarle-Hertog.

Een ledscherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Baarle-Hertog dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op