Wil je snel een led scherm huren in Beerlegem? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Een led scherm in Beerlegem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Zwalm bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Beerlegem.

Led scherm met aanhangwagen huren in Beerlegem

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Beerlegem! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je eenvoudig. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Beerlegem

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Beerlegem? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer een led scherm huren in Beerlegem?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Beerlegem. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Beerlegem op korte termijn. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op