Wil je snel een led scherm huren in Beernem? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm huren in Beernem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Beernem zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Beernem.

Led scherm huren op aanhangwagen in Beernem

Een led scherm in Beernem nodig? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Beernem! De montage verloopt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat zeker stabiel door de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Wanneer een led scherm huren in Beernem?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Beernem. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led schermen in Beernem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Beernem om hieraan bij te dragen? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Beernem. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op