Op zoek naar een mobiel ledscherm in Beerse? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten verkrijgbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Ledscherm in Beerse

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Beerse. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze kenmerkende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. De optimale verzorging voor jouw scherm? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Aanhangwagen met ledscherm

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Beerse? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen verplaats je gemakkelijk. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat zeker stevig door de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Ledscherm huren of kopen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Beerse, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Mobiel ledscherm in Beerse: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze schermen opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Beerse.

Een ledscherm voor elk beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Beerse. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op