Heb je snel een mobiel ledscherm in Beigem nodig? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze ledschermen!

Een ledscherm in Beigem

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Beigem. Je kan bij Maxled terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben drie afmetingen (2,5 m², 5 m² of 8 m²), waarbij je kan rekenen op onze typerende service. De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Je scherm optimaal verzorgen? Door een onderhoudscontract is een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm verzekerd.

Mobiele ledschermen in Beigem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Beigem en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledschermen huren

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Beigem, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een ledscherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Beigem nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met ledscherm huren! De aanhangwagen verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor een aanhangwagen met klein scherm heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Beigem dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op