Op zoek naar een led scherm om te huren in Bellem? Je huurt er in no time één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos reclame, info of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Bellem zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Op zoek naar een led scherm in Bellem om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Led scherm met aanhangwagen huren in Bellem

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Een aanhangwagen met led scherm huren is de gepaste oplossing! De installatie gebeurt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Bellem: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Aalter bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Bellem en vraag online een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Bellem?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Bellem huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Bellem, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op