Wil je snel een led scherm huren in Belsele? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Belsele

Een led scherm in Belsele nodig? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Belsele! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer een led scherm huren in Belsele?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Belsele huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Belsele: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Onze led schermen in de regio van Sint-Niklaas zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Belsele. Vraag een offerte online aan.

Led schermen in Belsele zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Belsele? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Belsele dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op