Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Berbroek? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Led scherm huren op aanhangwagen in Berbroek

Een led scherm in Berbroek nodig? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de geschikte oplossing! Het scherm is makkelijk te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat gegarandeerd stevig door de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Berbroek: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² of 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Herk-de-Stad zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Berbroek. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Berbroek

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke info over corona en/of de geldende regels. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Berbroek? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Wanneer een led scherm huren in Berbroek?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Berbroek. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Berbroek. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op