Een mobiel ledscherm in Berendrecht? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze ledschermen zonder twijfel in het oog!

Ledschermen in Berendrecht

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via een ledscherm buiten in Berendrecht. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Onze schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m² of 8 m², waarbij je kan rekenen op onze kenmerkende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging aan jouw scherm geven? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm.

Ledscherm met aanhangwagen

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Berendrecht? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De aanhangwagen verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Ledscherm huren of kopen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Berendrecht, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Dan kan je bij ons ook een ledscherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Mobiele ledschermen in Berendrecht: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds kosteloos kan veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Berendrecht.

Jouw beeld op het juiste scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Berendrecht. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op