Van plan om een led scherm te huren in Berlingen? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led schermen in Berlingen zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit zonder twijfel ondersteunen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Berlingen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Berlingen: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem makkelijk in de hoogte. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Wellen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Berlingen. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer huur je een led scherm in Berlingen?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Berlingen. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren op aanhangwagen in Berlingen

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Berlingen! Het scherm kan je makkelijk verplaatsen en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Berlingen zeer snel leveren dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op