Op zoek naar een mobiel ledscherm in Bertem? Maxled levert je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Ledscherm in Bertem

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Bertem. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging voorzien voor jouw scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Mobiel ledscherm in Bertem: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Bertem. mobiel ledscherm ledtotem

Aanhangwagen met ledscherm

Een ledscherm in Bertem nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de goede oplossing! De installatie gebeurt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Huren van ledschermen

Bij Maxled huur je snel een mobiel ledscherm in Bertem, met dank aan onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Bertem. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op