Graag een led scherm huren in Bertem? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Bertem?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Bertem, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dit natuurlijk een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Bertem

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Op zoek naar een led scherm in Bertem om dit te realiseren? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm met aanhangwagen huren in Bertem

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Bertem! De installatie verloopt snel en het scherm is makkelijk verplaatsbaar. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Een led scherm in Bertem: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Bertem zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Bertem en vraag een offerte aan.

Een led scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Bertem. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op