Wil je snel een led scherm huren in Beselare? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Beselare?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Beselare, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. De huurperiode is bedoeld om te ontdekken welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Een led scherm in Beselare: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Zonnebeke opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Beselare en vraag een offerte aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Beselare

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Beselare! Het scherm verplaats je makkelijk en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Beselare

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Een led scherm kan gebruikt worden om bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan te wijzen of belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels te tonen. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Beselare om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Beselare dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op