Heb je een mobiel ledscherm in Betekom nodig? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Ledschermen huren

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Betekom. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een ledscherm kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Een ledscherm in Betekom

Via ledschermen buiten in Betekom toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard II- of V-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze typerende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. De optimale verzorging voor jouw scherm? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Aanhangwagen met ledscherm

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Betekom? Dan is een aanhangwagen met een ledscherm huren de goede oplossing! De aanhangwagen verplaats je makkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Mobiel ledscherm in Betekom: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je steeds gratis kan wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Betekom. Vraag een offerte online aan.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Betekom. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op