Ben je van plan om een led scherm te huren in Betekom? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Een led scherm in Betekom: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Begijnendijk opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos aanpassen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Betekom.

Wanneer huur je een led scherm in Betekom?

Je huurt snel een led scherm in Betekom, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Betekom

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Betekom! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de montage verloopt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel.

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Betekom

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Betekom om dit waar te maken? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een led scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We leveren jouw led scherm in Betekom zeer snel dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op