Ben je van plan om een led scherm te huren in Beveren (Waregem)? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt ongetwijfeld op met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Beveren (Waregem)

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Beveren (Waregem) bij Maxled. Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de installatie verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Beveren (Waregem): de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Door een hydraulisch systeem verstel je de totem gemakkelijk in de hoogte. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Waregem bestand. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Beveren (Waregem) en vraag bij ons een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Beveren (Waregem)

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je op zoek naar een led scherm in Beveren (Waregem) om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Wanneer huur je een led scherm in Beveren (Waregem)?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Beveren (Waregem). Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Beveren (Waregem), met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op