Wil je snel een led scherm huren in Beverst? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je reclame, info of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Beverst?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Beverst. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Beverst

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Beverst bij Maxled. De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Beverst zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Beverst? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Een led scherm in Beverst: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Bilzen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Beverst en vraag een offerte aan.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Beverst dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op