Wil je snel een led scherm huren in Bilzen? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Bilzen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Bilzen? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Led scherm huren in Bilzen: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Bilzen opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Bilzen. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Bilzen?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Bilzen huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Bilzen

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Bilzen! We installeren het scherm snel, waarna het ook gemakkelijk te verplaatsen is. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten.

Jouw beeld op het juiste scherm. Dat is ons doel. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Bilzen, met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op