Zoek je een mobiel ledscherm in Binkom? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Aanhangwagen met ledscherm

Informatie tonen of een live-event streamen via een ledscherm in Binkom? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de gepaste oplossing! De aanhangwagen is makkelijk verplaatsbaar en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat je voor een aanhangwagen met klein scherm enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stevig.

Ledscherm huren of kopen

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Binkom huren. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Je kan bij ons dan ook een ledscherm kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm ledtotem

Ledschermen in Binkom

Toon jouw boodschap gemakkelijk via een ledscherm buiten in Binkom. Naast outdoor mobiele ledschermen huren, kan je bij Maxled terecht om ledschermen op een vaste totem te kopen. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen door ons op maat maken. Je rekent op onze typerende kwaliteit met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Wil je je scherm maximaal verzorgen? Door een onderhoudscontract ben je zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm.

Mobiele ledschermen in Binkom: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Binkom.

Voor elk beeld een ledscherm. Dat is ons doel. Een aanhangwagen of een ledtotem: op korte termijn leveren we jouw mobiel ledscherm in Binkom. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op