Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Blaasveld? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Led scherm huren op aanhangwagen in Blaasveld

Reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Blaasveld! Het scherm is eenvoudig te verplaatsen en de installatie verloopt snel. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel.

Led schermen in Blaasveld zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, winkelstraten, buitenspeeltuinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Blaasveld om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Blaasveld: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Willebroek zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Blaasveld en vraag een offerte aan.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Blaasveld?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Blaasveld, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Voor elk beeld een scherm. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Blaasveld. Bekijk al onze producten en vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op