Heb je snel een mobiel ledscherm in Blankenberge nodig? Bij Maxled huur je er één in no time! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Met onze ledschermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Huren van ledschermen

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Blankenberge. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dit uiteraard een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Ledschermen in Blankenberge

Je toont gemakkelijk jouw boodschap via ledschermen buiten in Blankenberge. Je kan bij ons outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies voor de V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken door ons. Je rekent op onze typerende service met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². De hoogte van alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled kan je met één druk op de knop instellen, en ze zijn 360° draaibaar. Wil je je scherm optimaal verzorgen? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Mobiel ledscherm in Blankenberge: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen een regenbui of winterweer bestand. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis veranderen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze mobiele ledschermen in Blankenberge.

Aanhangwagen

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een ledscherm in Blankenberge? Je kan een aanhangwagen met ledscherm huren bij Maxled. De aanhangwagen verplaats je gemakkelijk en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van de aanhangwagen: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat zeker stabiel dankzij de uitklapbare steunpoten.

Voor elk beeld een scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: we leveren op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Blankenberge dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op