Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Boechout? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream met jouw publiek. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Led schermen in Boechout zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen dit ongetwijfeld ondersteunen. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Boechout om dit waar te maken? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Boechout?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Boechout. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Boechout

Een led scherm in Boechout nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Boechout! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Een led scherm in Boechout: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is gemakkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Boechout zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd gratis kan aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Boechout en vraag bij ons een offerte aan.

Een led scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Boechout. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op