Van plan om een led scherm te huren in Boekhout? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Boekhout

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om steeds alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Boekhout? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Led scherm huren op aanhangwagen in Boekhout

Een led scherm in Boekhout nodig voor jouw reclame of live-event? Dan heeft Maxled de goede oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Boekhout! De installatie verloopt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat zeker stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Boekhout: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5m², 5m² en 8m²), draait 360° en staat op een voetstuk. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Gingelom zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Boekhout.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Boekhout?

Je huurt snel een led scherm in Boekhout, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Boekhout. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op