Op zoek naar een led scherm om te huren in Boekhoute? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek informatie, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen valt jouw boodschap zonder twijfel op!

Wanneer een led scherm huren in Boekhoute?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Boekhoute huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen voldoen. Je hebt daarna 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Led scherm met aanhangwagen huren in Boekhoute

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Boekhoute bij Maxled. Het scherm verplaats je makkelijk en ook de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm zeker stabiel. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Boekhoute

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Boekhoute om dit te realiseren? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Boekhoute: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. Je verstelt ze eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Assenede zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Boekhoute. Vraag een offerte online aan.

Voor elk beeld een scherm. Dat is ons doel. We leveren op korte termijn jouw led scherm in Boekhoute dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op