Van plan om een led scherm te huren in Bogaarden? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led schermen in Bogaarden zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Bogaarden om dit waar te maken? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Bogaarden?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Bogaarden. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm met aanhangwagen huren in Bogaarden

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Bogaarden! Het scherm is gemakkelijk te verplaatsen en de montage verloopt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat je enkel een rijbewijs B nodig hebt voor de kleine schermen? En het scherm staat gegarandeerd stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Een led scherm in Bogaarden: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Pepingen zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Tijdens de huur zijn jouw beelden onder ons toezicht. Je kan die trouwens op elk moment gratis wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Bogaarden.

Een scherm voor elk beeld. Daar willen we bij Maxled voor zorgen. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Bogaarden. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op