Wil je snel een led scherm huren in Bommershoven? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in Bommershoven?

Je huurt snel een led scherm in Bommershoven, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Wie liever op lange termijn huurt, vindt bij ons ook enkele formules.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Bommershoven

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen, moeten we natuurlijk altijd alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je van plan om een led scherm te huren in Bommershoven om hieraan bij te dragen? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Bommershoven: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Borgloon zijn zelfs opgewassen tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Bommershoven en vraag een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Bommershoven

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Bommershoven bij Maxled. De installatie verloopt snel en het scherm is eenvoudig verplaatsbaar. De schermen hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Voor elk beeld een led scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Bommershoven. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op