Van plan om een led scherm te huren in Bonheiden? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je zorgeloos informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Een led scherm in Bonheiden: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Bonheiden bestand. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Bonheiden en vraag bij ons een offerte aan.

Aanhangwagen met led scherm huren in Bonheiden

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Bonheiden! Het scherm is gemakkelijk verplaatsbaar en de montage gebeurt snel. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig. mobiel ledscherm ledtotem

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Bonheiden?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Bonheiden, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Plan je eerder een langdurige campagne of wil je 7/7 informatie weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Led schermen in Bonheiden zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we altijd alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. Hier kunnen de led schermen van Maxled zeker bij helpen. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Denk je eraan om hiervoor een led scherm te huren in Bonheiden? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Een gepast scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We kunnen jouw led scherm in Bonheiden zeer snel leveren dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op