Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Boortmeerbeek? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zonder zorgen reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Led scherm met aanhangwagen huren in Boortmeerbeek

Een led scherm in Boortmeerbeek nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Boortmeerbeek bij Maxled. We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen kunnen 360° draaien en hebben vier diverse formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat uiterst stevig dankzij de uitklapbare steunpoten.

Wanneer huur je een led scherm in Boortmeerbeek?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in Boortmeerbeek huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules. mobiel ledscherm ledtotem

Coronaboodschappen en signalisatie met led schermen in Boortmeerbeek

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo verzeker je de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Ben je van plan om een led scherm te huren in Boortmeerbeek om hieraan bij te dragen? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Boortmeerbeek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Boortmeerbeek zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Boortmeerbeek en vraag online een offerte aan.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Door onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Boortmeerbeek op korte termijn. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op