Op zoek naar een led scherm om te huren in Borgloon? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten beschikbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt met onze led schermen ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Borgloon?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in Borgloon huren. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 informatie weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Borgloon: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie verschillende formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt ze makkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Borgloon opgewassen. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur controleren wij jouw beelden en kan je die gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Borgloon en vraag een offerte aan. ledscherm vaste ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Borgloon

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Borgloon? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Led scherm met aanhangwagen huren in Borgloon

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan heeft Maxled de geschikte oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Borgloon! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig verplaatsbaar is. De schermen hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Voor elk beeld een led scherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Borgloon. Op onze website bekijk je alvast al onze producten. Vraag een offerte aan online.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op