Een mobiel ledscherm in Borsbeek? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je zonder zorgen info, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze ledschermen!

Ledschermen in Borsbeek

Via een ledscherm buiten in Borsbeek toon je gemakkelijk jouw boodschap. Je kan bij Maxled outdoor mobiele ledschermen huren, maar ledschermen op een vaste totem hebben we ook te koop. Kies voor de II- of V-vormige palen, of laat bij ons palen op maat maken. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende kwaliteit. Al onze mobiele en vaste ledschermen zijn 360° draaibaar en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. Je scherm maximaal verzorgen? Je bent zeker van een jaarlijkse controle en een verlengde garantie van het scherm door een onderhoudscontract.

Aanhangwagen

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een ledscherm in Borsbeek? Een aanhangwagen met ledscherm huren is de goede oplossing! De montage gebeurt snel en de aanhangwagen is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m ziet je publiek zonder problemen jouw boodschap. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving van de aanhangwagen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat gegarandeerd stabiel met dank aan de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Ledscherm huren of kopen

Je huurt snel een mobiel ledscherm in Borsbeek, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Mobiele ledschermen in Borsbeek: de ledtotem

De mobiele ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs tegen winterweer of een regenbui opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Borsbeek.

Voor elk beeld een ledscherm. Daar willen we voor zorgen bij Maxled. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Borsbeek. Al onze producten vind je online. Vraag nu jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op