Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Boutersem? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Ongetwijfeld springt jouw boodschap in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Boutersem

We mogen eindelijk opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke informatie over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Op zoek naar een led scherm in Boutersem om dit te realiseren? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Led scherm met aanhangwagen huren in Boutersem

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in Boutersem! De installatie gebeurt snel en ook het scherm verplaats je gemakkelijk. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stabiel. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren in Boutersem: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem is eenvoudig verstelbaar in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze led schermen in de regio van Boutersem opgewassen. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer staat je bij met advies. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Boutersem en vraag bij ons een offerte aan.

Wanneer een led scherm huren in Boutersem?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Boutersem. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat dat uiteraard een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Een gepast scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Boutersem. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op