Vraag je je af waar je snel een led scherm kan huren in Brakel? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek zorgeloos reclame, informatie of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt zonder twijfel op met onze led schermen!

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Brakel?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Brakel. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Dan kan je ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Aanhangwagen met led scherm huren in Brakel

Een led scherm in Brakel nodig? Je kan een aanhangwagen met led scherm huren in Brakel bij Maxled. Het scherm kan je eenvoudig verplaatsen en ook de montage gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Brakel: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product van Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Brakel zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden, die je altijd kosteloos kan wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Brakel en vraag online een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Brakel

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard is het belangrijk om altijd alert te blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Brakel? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Voor elk beeld een led scherm. Dat is het doel van Maxled. Dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Brakel. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op