Graag een led scherm huren in Bredene? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap valt met onze led schermen zonder twijfel op!

Wanneer een led scherm huren in Bredene?

Je huurt snel een led scherm in Bredene, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules.

Led schermen in Bredene zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, buitenspeeltuinen, stations, pleinen en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten uiteraard altijd alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hiervoor zeker van dienst zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. Zo hou je de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hieraan bijdragen door een led scherm te huren in Bredene? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u. ledscherm vaste ledtotem

Aanhangwagen met led scherm huren in Bredene

Een led scherm in voor een livestream of reclame? Dan heeft Maxled de gepaste oplossing: een aanhangwagen met led scherm huren in Bredene! We installeren het scherm snel, waarna het ook makkelijk verplaatsbaar is. De schermen hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Led scherm huren in Bredene: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Bredene zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Ben je niet zeker welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die gratis wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Bredene en vraag een offerte aan.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen we voor bij Maxled. Op korte termijn leveren we jouw led scherm in Bredene, met dank aan onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op