Zoek je een mobiel ledscherm in Bredene? Je huurt er in no time één bij Maxled! We hebben twee mobiele producten beschikbaar: een mobiele ledtotem en een aanhangwagen met ledscherm. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze ledschermen zonder twijfel op!

Mobiele ledschermen in Bredene: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Door een hydraulisch systeem verstel je de totem eenvoudig in de hoogte. Zelfs tegen een regenbui of winterweer zijn onze schermen bestand. Twijfel je over welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die gratis wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Bredene en vraag online een offerte aan.

Ledschermen in Bredene

Met een ledscherm buiten in Bredene toon je gemakkelijk jouw boodschap. Bij Maxled kan je terecht voor zowel de huur van outdoor mobiele ledschermen, als de aankoop van ledschermen op een vaste totem. Kies voor de standaard V- of II-vormige palen, of laat je palen op maat maken bij ons. Met de schermen van 2,5 m², 5 m² of 8 m² kan je rekenen op onze kenmerkende service. Je kan de hoogte van al onze mobiele en vaste ledschermen instellen met één druk op de knop, en ze draaien 360°. Jouw scherm de optimale verzorging geven? Een onderhoudscontract verzekert een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm. ledscherm vaste ledtotem

Huren van ledschermen

Bij Maxled kan je snel een mobiel ledscherm in Bredene huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan bieden we ook de mogelijkheid aan om een ledscherm te kopen. Omdat dat natuurlijk een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules voor wie liever op lange termijn huurt.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Bredene nodig voor jouw reclame of live-event? Dan kan je een aanhangwagen met ledscherm huren! De installatie verloopt snel en ook de aanhangwagen kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende formaten, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stabiel door de uitklapbare steunpoten.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is het doel van Maxled. Een aanhangwagen of een ledtotem: dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Bredene. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op