Graag een led scherm huren in Broekom? Bij Maxled huur je er één in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Led scherm huren in Broekom: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de hoogte van de totem makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Borgloon bestand. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment gratis aanpassen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Broekom. Vraag een offerte online aan.

Led scherm huren op aanhangwagen in Broekom

Een led scherm in Broekom nodig? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! We installeren het scherm snel, waarna het ook eenvoudig te verplaatsen is. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Je hoeft je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat zeker stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm ledtotem

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Broekom

We moeten ons eindelijk niet meer opsluiten. Bijgevolg zal het ook buitenshuis drukker worden, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld voorbijgangers de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke informatie over corona en/of de geldende regels. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in Broekom? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Wanneer een led scherm huren in Broekom?

Je huurt snel een led scherm in Broekom, dankzij de schermen in de verhuurvloot van Maxled. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog reactie. Wil je 7/7 info weergeven of staat er eerder een langdurige campagne op de planning? Dan kan je ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop uiteraard een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Broekom. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op