Op zoek naar een led scherm om te huren in het Brugse Ommeland? In no time levert Maxled je er één! We hebben twee producten ter beschikking: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je zorgeloos met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Wanneer huur je een led scherm in het Brugse Ommeland?

Bij Maxled kan je snel een led scherm in het Brugse Ommeland huren, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 informatie weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Led scherm met aanhangwagen huren in het Brugse Ommeland

Wil je een live-event streamen of reclame maken via een led scherm? Dan is deze klassieker iets voor jou: een aanhangwagen met led scherm huren in het Brugse Ommeland! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de montage gebeurt snel. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Wij zien toe op de keuring en de inschrijving. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de praktische kant van dit type led scherm. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig met de uitklapbare steunpoten. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in het Brugse Ommeland

Eindelijk mogen we opnieuw naar buiten en mensen ontmoeten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. Hierbij kunnen de led schermen van Maxled een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. Zo blijven klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je hiervoor graag een led scherm huren in het Brugse Ommeland? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Led scherm huren in het Brugse Ommeland: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een volledig uniek product. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² en 8 m². De hoogte van de totem is makkelijk verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in het Brugse Ommeland.

Een scherm voor elk beeld. Dat is ons doel. Door onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in het Brugse Ommeland op korte termijn. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op