Snel een led scherm huren in Burcht? Maxled levert jouw scherm in no time! We hebben twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je onbezorgd met jouw publiek info, reclame of zelfs een livestream. Met onze led schermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Wanneer een led scherm huren in Burcht?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Burcht, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Wil je 7/7 info weergeven of plan je eerder een langdurige campagne? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw wensen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Voor verhuur op lange termijn voorzien we ook enkele formules.

Aanhangwagen met led scherm huren in Burcht

Een led scherm in Burcht nodig? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Burcht! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier verschillende afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig om een led scherm van klein formaat te vervoeren. En het scherm staat gegarandeerd stevig met de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in Burcht: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, staat op een voetstuk en heeft drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Zwijndrecht zijn zelfs opgewassen tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Burcht. Vraag een offerte online aan.

Led schermen in Burcht zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven om deze versoepelingen vlekkeloos te laten verlopen. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm toon je belangrijke info over corona en geldende regels of wijs je voorbijgangers de juiste wandelrichting aan. Zo blijven bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Burcht? Contacteer Maxled. Je ontvangt binnen de 24u een offerte.

Een scherm voor elk beeld. Dat is het doel van Maxled. Met dank aan onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Burcht. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op