Op zoek naar een led scherm om te huren in Burst? Maxled levert je er één in no time! Er zijn twee producten ter beschikking: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je reclame, informatie of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Burst

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Op zoek naar een led scherm in Burst om dit te realiseren? Neem contact op met Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Led scherm huren in Burst: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie diverse afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. De totem verstel je eenvoudig in de hoogte door een hydraulisch systeem. Nog een voordeel: onze led schermen in de regio van Erpe-Mere zijn zelfs bestand tegen een regenbui of winterweer. Weet je niet goed welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis wijzigen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Burst. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Burst

Een led scherm in Burst nodig? Dan is een aanhangwagen met een led scherm huren de goede oplossing! De montage verloopt snel en het scherm is gemakkelijk te verplaatsen. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Om een klein led scherm te vervoeren heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Burst?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Burst, dankzij onze grote verhuurvloot. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 info weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, hebben we schermen om te testhuren. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm al dan niet koopt. Voor wie liever op lange termijn huurt, hebben we ook een aantal formules.

Voor elk beeld een led scherm. Daar zorgen wij bij Maxled voor. Met dank aan onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Burst. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op