Graag een led scherm huren in De Klinge? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je informatie, reclame of zelfs een livestream zonder zorgen met jouw publiek. Jouw boodschap valt met onze led schermen ongetwijfeld op!

Wanneer een led scherm huren in De Klinge?

Dankzij onze grote verhuurvloot kan je bij Maxled snel een led scherm in De Klinge huren. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever een langdurige campagne uitrollen of 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. Omdat we weten dat dit een flinke investering is, kan je bij ons een scherm testhuren. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Na de testhuur heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Aanhangwagen met led scherm huren in De Klinge

Een led scherm in De Klinge nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De installatie gebeurt snel en ook het scherm kan je gemakkelijk verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Met een maximale hoogte van 2,50 m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Voor de kleine schermen heb je trouwens enkel een rijbewijs B nodig. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig. ledscherm vaste ledtotem

Led scherm huren in De Klinge: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is uniek in België. Ons stijlvol gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, kan 360° draaien en komt in drie diverse afmetingen: 2,5 m², 5 m² en 8 m². Je verstelt de hoogte van de totem gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Sint-Gillis-Waas zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur. Die beelden kan je trouwens op elk moment kosteloos wijzigen. Vraag een offerte online aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in De Klinge.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in De Klinge

De dagen dat we ons moeten opsluiten zijn eindelijk voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm toon je belangrijke boodschappen of wijs je de weg aan voorbijgangers. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Ben je op zoek naar een led scherm in De Klinge om dit waar te maken? Voor een offerte kan je terecht bij Maxled.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Daar zorgen wij bij Maxled voor. We leveren jouw led scherm in De Klinge zeer snel dankzij onze altijd gevulde verhuurvloot. Al onze producten bekijk je online. Vraag jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op