Van plan om een led scherm te huren in Deinze? In no time huur je er één bij Maxled! We hebben twee producten beschikbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream onbezorgd met jouw publiek. Met onze led schermen valt jouw boodschap ongetwijfeld op!

Wanneer een led scherm huren in Deinze?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Deinze. Vraag voor een juiste prijs online een offerte aan en dezelfde dag krijg je nog reactie. Staat er eerder een langdurige campagne op de planning of wil je 7/7 info weergeven? We bieden dan ook de mogelijkheid aan om een led scherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Gedurende de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen aan jouw verwachtingen beantwoorden. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt.

Led scherm huren in Deinze: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie diverse formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De totem verstel je gemakkelijk in de hoogte door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Deinze opgewassen. Weet je niet goed welke beelden te kiezen voor het scherm? Geen zorgen, met plezier helpt onze grafische designer je op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Deinze. Vraag een offerte online aan. mobiel ledscherm ledtotem

Led schermen in Deinze zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk mogen we opnieuw buitenkomen. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Uiteraard moeten we steeds alert blijven, zodat deze versoepelingen vlekkeloos verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Deinze? Doe een offerteaanvraag bij Maxled.

Aanhangwagen met led scherm huren in Deinze

Informatie tonen of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Deinze! De montage verloopt snel en ook het scherm verplaats je makkelijk. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m². Je publiek ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor de kleine schermen. En dankzij de uitklapbare steunpoten staat het scherm gegarandeerd stevig.

Een scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Met dank aan onze altijd gevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw led scherm in Deinze. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op