Snel een mobiel ledscherm in Dendermonde nodig? Je huurt er bij Maxled één in no time! We hebben twee mobiele producten ter beschikking: een aanhangwagen met ledscherm en een mobiele ledtotem. Zo deel je info, reclame of zelfs een livestream zorgeloos met jouw publiek. Met onze ledschermen springt jouw boodschap ongetwijfeld in het oog!

Ledscherm in Dendermonde

Jouw boodschap toon je gemakkelijk via een ledscherm buiten in Dendermonde. Bij Maxled kan je outdoor mobiele ledschermen huren, maar we hebben ook ledschermen op een vaste totem te koop. Kies uit V- of II-vormige palen, of laat bij Maxled palen op maat maken. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m² of 8 m². Daarbij kan je rekenen op onze typerende kwaliteit. Alle mobiele en vaste ledschermen van Maxled draaien 360° en de hoogte kan je met één druk op de knop instellen. De optimale verzorging van het scherm? Je bent zeker van een verlengde garantie en een jaarlijkse controle van het scherm met het onderhoudscontract.

Ledscherm met aanhangwagen

Een ledscherm in Dendermonde nodig voor jouw reclame of live-event? Dan is onze klassieker huren iets voor jou: een aanhangwagen met ledscherm! De montage verloopt snel en ook de aanhangwagen verplaats je eenvoudig. De schermen hebben vier diverse afmetingen, namelijk 2,5 m², 5 m², 8 m² en 15 m², en zijn 360° draaibaar. Iedereen zal zonder problemen jouw boodschap zien met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van de aanhangwagen hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de inschrijving en keuring. Je hebt trouwens enkel een rijbewijs B nodig voor een aanhangwagen met klein scherm. En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten. ledscherm vaste ledtotem

Huren van ledschermen

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een mobiel ledscherm in Dendermonde. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog antwoord. Liever 7/7 informatie weergeven of een langdurige campagne uitrollen? Je kan dan ook bij ons terecht om een ledscherm te kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt tijdens de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Je hebt vervolgens 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn.

Een mobiele ledscherm in Dendermonde: de ledtotem

De mobiele ledtotem is een uniek product, ontworpen door Maxled. Ons verfijnd, gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, draait 360° en heeft drie diverse formaten: 2,5 m², 5 m² of 8 m². Je verstelt de totem in de hoogte eenvoudig door een hydraulisch systeem. Onze schermen zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Twijfel je over welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafisch designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden gedurende de huur en je kan die gratis veranderen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze mobiele ledschermen in Dendermonde.

Het juiste scherm voor jouw beeld. Dat is ons doel. Een ledtotem of een aanhangwagen: dankzij onze steeds aangevulde verhuurvloot leveren we op korte termijn jouw mobiel ledscherm in Dendermonde. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op