Van plan om een led scherm te huren in Deurle? In no time levert Maxled je er één! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd info, reclame of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt ongetwijfeld in het oog met onze led schermen!

Led scherm huren op aanhangwagen in Deurle

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je bij Maxled een aanhangwagen met led scherm huren in Deurle! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de montage verloopt snel. De schermen hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en zijn 360° draaibaar. Met een maximale hoogte van 2,50m zal je publiek zonder problemen jouw boodschap zien. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? En met dank aan de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stevig.

Wanneer een led scherm huren in Deurle?

Dankzij onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Deurle. Vraag een offerte aan online voor een juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 informatie weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. We hebben schermen die je kan testhuren, aangezien een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen aan jouw wensen voldoen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm al dan niet koopt. We hebben ook formules als je liever op lange termijn huurt. mobiel ledscherm ledtotem

Een led scherm in Deurle: de ledtotem

De ledtotem is uniek ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem heeft drie verschillende afmetingen (2,5 m², 5 m² en 8 m²), staat op een voetstuk en draait 360°. Je verstelt de totem in de hoogte makkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Sint-Martens-Latem bestand. Weet je niet goed welke beelden je wil tonen op het scherm? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Tijdens de huur beheren wij jouw beelden en kan je die kosteloos veranderen. Ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Deurle en vraag online een offerte aan.

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Deurle

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we uiteraard steeds alert blijven. De led schermen van Maxled dragen hiervoor zeker hun steentje bij. Met een led scherm wijs je bijvoorbeeld de juiste wandelrichting aan of toon je belangrijke boodschappen. Je verzekert zo de veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad. Wil je dit realiseren door een led scherm te huren in Deurle? Contacteer Maxled en ontvang binnen de 24u een offerte.

Voor elk beeld een scherm. Bij Maxled zorgen we daarvoor. We leveren jouw led scherm in Deurle zeer snel dankzij onze steeds gevulde verhuurvloot. Op onze website vind je alvast al onze producten. Vraag online een offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op