Snel een led scherm huren in Diepenbeek? In no time huur je er één bij Maxled! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een aanhangwagen met led scherm en een ledtotem. Zo deel je onbezorgd informatie, reclame of zelfs een livestream met jouw publiek. Jouw boodschap springt met onze led schermen zonder twijfel in het oog!

Aanhangwagen met led scherm huren in Diepenbeek

Een led scherm in Diepenbeek nodig voor jouw reclame of live-event? Een aanhangwagen met led scherm huren is de goede oplossing! De montage gebeurt snel en ook het scherm kan je makkelijk verplaatsen. De schermen hebben afmetingen van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m² en kunnen 360° draaien. Iedereen ziet zonder problemen jouw boodschap met een maximale hoogte van 2,50 m. Over de praktische kant van dit type led scherm hoef je je geen zorgen te maken: wij zien toe op de keuring en inschrijving. Wist je trouwens dat voor de kleine schermen je enkel een rijbewijs B nodig hebt? Met de uitklapbare steunpoten staat het scherm uiterst stabiel.

Wanneer ervoor kiezen om een led scherm te huren in Diepenbeek?

Bij Maxled huur je snel een led scherm in Diepenbeek, met dank aan onze grote verhuurvloot. Voor een juiste prijs vraag je een offerte online aan en je krijgt dezelfde dag nog antwoord. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Dan kan je bij ons ook een led scherm kopen. Bij ons kan je eerst een scherm testhuren, omdat we weten dat een aankoop natuurlijk een flinke investering is. Je ontdekt gedurende de huurperiode welke schermeigenschappen voldoen aan jouw verwachtingen. Daarna heb je 6 maanden tijd om te bepalen of je het scherm wil kopen. We voorzien ook enkele formules voor verhuur op lange termijn. mobiel ledscherm ledtotem

Led scherm huren in Diepenbeek: de ledtotem

De ledtotem van Maxled is een uniek product in België. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem draait 360°, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8m²) en staat op een voetstuk. Je verstelt de totem in de hoogte gemakkelijk door een hydraulisch systeem. Zelfs tegen winterweer of een regenbui zijn onze led schermen in de regio van Diepenbeek opgewassen. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen zorgen, onze grafische designer helpt je met plezier. Wij beheren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos wijzigen. Vraag online een offerte aan en ontdek zelf de pluspunten van onze led schermen in Diepenbeek.

Led schermen in Diepenbeek zorgen voor signalisatie en coronaboodschappen

Eindelijk zijn de dagen dat we ons moeten opsluiten voorbij. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle stations, pleinen, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en alle andere plaatsen waar mensen samenkomen. We moeten natuurlijk steeds alert blijven, willen we deze versoepelingen vlekkeloos laten verlopen. De led schermen van Maxled kunnen hierbij een duwtje in de goede richting zijn. Met een led scherm wijs je de weg aan voorbijgangers of toon je belangrijke boodschappen. Zou hou je bezoekers, klanten van je winkel of inwoners van je gemeente of stad veilig. Ben je op zoek naar een led scherm in Diepenbeek om dit waar te maken? Neem contact op met Maxled. Je ontvangt een offerte binnen de 24u.

Een gepast scherm voor elk beeld. Bij Maxled zorgen we daarvoor. Door onze altijd aangevulde verhuurvloot leveren we jouw led scherm in Diepenbeek op korte termijn. Bekijk alvast onze producten op de website. Vraag jouw offerte online aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op