Ben je van plan om een led scherm te huren in Diets-Heur? Maxled levert jouw scherm in no time! Er zijn twee producten verkrijgbaar: een ledtotem en een aanhangwagen met led scherm. Zo deel je met jouw publiek onbezorgd reclame, info of zelfs een livestream. Jouw boodschap springt zonder twijfel in het oog met onze led schermen!

Signalisatie en coronaboodschappen met led schermen in Diets-Heur

Eindelijk moeten we ons niet meer opsluiten. Bijgevolg zal ook de drukte buitenshuis toenemen, denk maar aan volle winkelstraten, stations, buitenspeeltuinen, winkelstraten en nog zoveel andere plaatsen waar mensen samenkomen. Willen we deze versoepelingen vlekkeloos doen verlopen, dan moeten we natuurlijk steeds alert blijven. De led schermen van Maxled kunnen hier zeker bij helpen. Met een led scherm toon je bijvoorbeeld belangrijke boodschappen of wijs je de juiste wandelrichting aan. De veiligheid van de klanten van je winkel, bezoekers van je tentoonstelling of de inwoners van je gemeente of stad is zo verzekerd. Op zoek naar een led scherm in Diets-Heur om dit te realiseren? Vraag een offerte aan bij Maxled.

Wanneer huur je een led scherm in Diets-Heur?

Met dank aan onze grote verhuurvloot, huur je bij Maxled snel een led scherm in Diets-Heur. Vraag online een offerte aan voor de juiste prijs en dezelfde dag krijg je nog reactie. Is jouw doel eerder een langdurige campagne, of wil je 7/7 info weergeven? Je kan bij ons dan ook een led scherm kopen. We hebben schermen ter beschikking om te testhuren, aangezien een aankoop uiteraard een flinke investering is. Tijdens de huurperiode ontdek je welke schermeigenschappen beantwoorden aan jouw verwachtingen. Je hebt nadien 6 maanden tijd om te beslissen of je het scherm wil kopen. Als je liever op lange termijn huurt, voorzien we ook een aantal formules. mobiel ledscherm trailer aanhangwagen

Led scherm huren op aanhangwagen in Diets-Heur

Wil je reclame maken of een live-event streamen via een led scherm? Dan kan je een aanhangwagen met led scherm huren in Diets-Heur! Het scherm verplaats je eenvoudig en ook de installatie gebeurt snel. De schermen zijn 360° draaibaar en hebben formaten van 2,5 m², 5 m², 8 m² of 15 m². Met een maximale hoogte van 2,50 m zal iedereen zonder problemen jouw boodschap zien. Maak je geen zorgen over de praktische kant van dit type led scherm: wij zien toe op de inschrijving en de keuring. Wist je trouwens dat je om een led scherm van klein formaat te vervoeren enkel een rijbewijs B nodig hebt? En het scherm staat uiterst stevig door de uitklapbare steunpoten.

Led scherm huren in Diets-Heur: de ledtotem

De ledtotem is een uniek product in België, ontworpen door Maxled. Ons esthetisch gestroomlijnd totemsysteem staat op een voetstuk, heeft drie verschillende formaten (2,5 m², 5 m² en 8 m²) en draait 360°. De hoogte van de totem is eenvoudig verstelbaar door een hydraulisch systeem. Onze led schermen in de regio van Tongeren zijn zelfs bestand tegen winterweer of een regenbui. Ben je niet zeker welke beelden je op het scherm wil tonen? Geen nood, onze grafische designer helpt je met plezier op weg. Wij controleren jouw beelden tijdens de huur en je kan die kosteloos aanpassen. Vraag een offerte aan en ontdek zelf de voordelen van onze led schermen in Diets-Heur.

Een scherm voor elk beeld. Daar zorgen we voor bij Maxled. We leveren jouw led scherm in Diets-Heur zeer snel dankzij onze altijd aangevulde verhuurvloot. Onze producten bekijk je alvast op de website. Vraag online jouw offerte aan.

Op zoek naar een ledscherm?

  • Grootste verhuuraanbod in België
  • Snelle levering
  • Voor reclame, info of live beelden
Contacteer ons

Meer info nodig? Bel of mail ons op